Over GoFree Coaching

De eerste 1000 dagen van een leven zijn enorm belangrijk voor de emotionele basis waarop we doorgroeien. We leven niet in een volmaakte wereld en er kan dus juis in het begin al wat scheefgroei ontstaan. We ontwikkelen juist in die eerste jaren patronen en (overlevings) technieken die onbewust een ondermijnend en vals impact kunnen hebben op onze weg door het leven. De unieke identiteit wordt geroofd. Wie zijn wij echt? Ontdek het!

In Joh.10:10 zegt Jezus: “De dief komt alleen om te roven, te slachten en te vernietigen, maar IK ben gekomen om hun het leven te geven in al zijn volheid”

Schilderij: Nicole Schiffers

In Exodus 3 zegt de Heer: “Ik heb gezien hoe ellendig Mijn volk er in Egypte aan toe is, ik heb hun jammerklachten over hun onderdrukkers gehoord, Ik weet hoe ze lijden. Daarom ben Ik afgedaald om hen uit de macht van de Egyptenaren te bevrijden”.

De God van Israël is nog steeds dezelfde God. Hij is ook bewogen over ons, die lijden en onderdrukt worden. Hij biedt ons vrijheid. Misschien wordt jij onderdrukt door onzekerheid, (ver)oordeling, laag zelfbeeld of vergelijken. Of zijn jouw slavendrijvers de drang tot het moeten en presteren. Misschien lijd jij onder het verdriet, door niemand ècht gezien te worden. Stap dan nu uit jouw "Egypte" .

Aan de slag

De overtocht naar rust en ruimte zal niet altijd makkelijk zijn. Maar je zult ontdekken dat de vrijheid, deze stap waard is! Bovendien is God nog steeds dezelfde die zegt: “IK zal er zijn”.